Home ยป Waterpret met INTEX dinosaurus kinderzwembad

Waterpret met INTEX dinosaurus kinderzwembad

by Tom
opblaasbaar kinderzwembad

Het is zomervakantie en prachtig weer. Normaal gaan we er dan heerlijk op uit, maar vandaag hebben we daar eigenlijk niet zo'n zin in. De oudste meiden besluiten om op de fiets naar het zwembad Ons Polderbad in Stolwijk te gaan, maar wij blijven vandaag lekker in de tuin. Helaas verveelt Lara zicht al snel, maar gelukkig hebben wij daar de oplossing voor!

Inhoudsopgave

Opzetten van het INTEX dinosaurus kinderzwembad

We besluiten het dinosaurus kinderzwembad van INTEX op te zetten zodat Lara zich in de tuin niet meer hoeft te vervelen. Het opzetten valt ons enorm mee. Ik moet zeggen dat dit ook wel een van onze vereisten is voordat we een zwembad aanschaffen. Waterpret met INTEX dinosaurus kinderzwembad is natuurlijk erg belangrijk, maar als wij moeten zwoegen en zweten om een zwembad op te zetten voor de kinderen is de lol er natuurlijk al snel vanaf. Lara helpt fanatiek mee en binnen een mum van tijd staat dit prachtige speeleiland te schitteren in onze achtertuin.ย 

INTEX kinderzwembad

Waterpret met INTEX dinosaurus kinderzwembad

Wat is dat een goed idee, want met dit opblaasbare kinderzwembad heeft ze gelijk enorm veel waterpret en speelplezier! Het INTEX dinosaurus kinderzwembad is niet zomaar een zwembad, maar een echt waterparadijs en is zeer geschikt voor jonge kinderen. Er zit een glijbaantje bij in de vorm van een vulkaan waar Lara zachtjes vanaf kan roetsjen, 6 plastic Fun Ballz die je in de bek van de hongerige dino kan gooien, een palmboom en een rotspartij met waterval die we aan kunnen sluiten op de waterslang zodat deze zachtjes water het zwembad in spuiten. Het zwembad wordt zo langzaam gevuld zonder dat je zelf hoeft te slepen met zware emmers gevuld met water. Wat een uitvinding. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor extra verkoeling.

Voorzorgsmaatregelen

De waterglijbaan is aan het uiteinde voorzien van een verstevigde mat voor een zachte landing, maar wij vonden dit nog te hard. Daarom hebben we ervoor gekozen om een speelmat onder het zwembad te leggen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het zwembad minder snel lek gaat.

Conclusie

Het INTEX dinosaurus kinderzwembad gaat zeker nog vaker in onze tuin schitteren. Hij is makkelijk op te zetten, de bodem is uitgerust met een afvoerplug waardoor het opruimen ook erg gemakkelijk is en door alle speelattributen enorm leuk voor Lara. Zij heeft een middag vol waterplezier beleeft, wij hebben weinig moeite hoeven doen om het zwembad op te zetten en hebben hierdoor rustig kunnen genieten van het mooie weer. En dat gewoon in de achtertuin!

You may also like

Leave a Comment

CONTACT & SAMENWERKINGEN

Leuk dat je contact zoekt! Ik sta open voor al je vragen en feedback. Je kunt me mailen of je kunt een bericht sturen via de contactpagina.

ย 

Vriendelijke groeten,

Tom

LAATSTE ARTIKELEN

LINKS

  • Partner Blogs
  • Samenwerkingen
  • Kortingscodes
  • Privacyverklaring
  • Contactpagina

NIEUWSBRIEF

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

ยฉ2022 – Alle rechten voorbehouden.