Home ยป Pannenkoekenhuis de Hoge Neer ๐Ÿฅž

Pannenkoekenhuis de Hoge Neer ๐Ÿฅž

by Tom
pannenkoekenhuis de hoge neer

Als afsluiter van een bezoekje aan het aardbeienterras besluiten we op internet naar een pannenkoekenhuis in Etten-Leur te zoeken. Ons oog valt op pannenkoekenhuis de Hoge Neer omdat ze hier een groot terras hebben met een afgesloten buitenspeeltuin. Dit zal ervoor zorgen dat de kindjes zich heerlijk vermaken in de speeltuin terwijl wij als volwassenen kunnen genieten van een lekker koud biertje tijdens het wachten op de pannenkoeken. Een win-win situatie als je het mij vraagt.

Inhoudsopgave

Speeltuin de Hoge Neer

Om pannenkoekenhuis de Hoge Neer te kunnen bezoeken moet je eerst door Speeltuin de Hoge Neer. Als we door het hek naar binnen gaan komen we namelijk gelijk terecht in de buitenspeeltuin. Speeltuin de Hoge Neer is ruim opgezet en voorzien van een hoop groen.ย We besluiten eerst samen met de kinderen een rondje te lopen door de speeltuin aangezien het ruimer opgezet is dan we in eerste instantie hadden verwacht.
piratenschip in speeltuin de hoge neer
terras pannenkoekenhuis de hoge neer

Aan het begin van de speeltuin vind je het kleuterplein met speeltoestellen voor de jongere kindjes zoals schommels, een wip-wap en een glijbaan.ย Dit gedeelte loopt over in een zand en water plein dat leuk is voor elke leeftijd. Zeker nu het lekker weer is maken we de kinderen hier erg blij mee! Naast het zand en water plein vind je de ingang van het terras.

zand en water plein
4 op een rij

Verder de speeltuin in gelopen komen we uit op een spelletjes plein. Hier kunnen de meiden elkaar uitdagen om een potjeย  4 op een rij te spelen of een wedstrijdje te dansen met behulp van een muziekbal.ย 

Het achterste gedeelte bestaat vooral uit speeltoestellen voor de oudere kinderen. Te denken aan een kabelbaan en klimkastelen met hoge glijbanen.ย Zoals je ziet is speeltuin de Hoge Neer een speeltuin voor jong en oud waar de kinderen kunnen spelen naar hartenlust!

kabelbaan
klimtoestel

Pannenkoekenhuis de Hoge Neer

Nadat we samen met de kinderen een rondje door de speeltuin hebben gelopen strijken wij neer op het terras van Pannenkoekenhuis de Hoge Neer voor een verfrissend drankje. Aangezien de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin blijft het niet bij een drankje. De tijd vliegt voorbij en voordat we het weten worden de pannenkoeken uitgeserveerd en is het tijd om de kinderen de speeltuin uit te slepen. De kinderen hebben gekozen voor de pannenkoek: Maak er een feestje van! Dit is een pannenkoek met strooisels. Het werd werkelijk een feestje op hun bord. Een prachtige afsluiter van een heerlijke dag.

Wij en zij hebben zich prima vermaakt. Ieder op zijn eigen manier, maar toch ook samen. Speeltuin en pannenkoekenhuis de Hoge Neer is hierdoor echt een aanrader!

versier pannenkoek bij pannenkoekenhuis de hoge neer
pannenkoekenhuis de hoge neer

Leave a Comment

CONTACT & SAMENWERKINGEN

Leuk dat je contact zoekt! Ik sta open voor al je vragen en feedback. Je kunt me mailen of je kunt een bericht sturen via de contactpagina.

ย 

Vriendelijke groeten,

Tom

LAATSTE ARTIKELEN

LINKS

  • Partner Blogs
  • Samenwerkingen
  • Kortingscodes
  • Privacyverklaring
  • Contactpagina

NIEUWSBRIEF

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

ยฉ2022 – Alle rechten voorbehouden.