Home ยป Erop uit
Category:

Erop uit

Erop uit

Het Aardbeienterras ๐Ÿ“

by Tom
by Tom

Opa en oma komen een dagje op visite op camping Bosbad Hoeven, vandaag is het zover. We besluiten om naar het Aardbeienterras te gaan, een aardbeien en recreatieboerderij, dat op 15 minuten rijden van de camping ligt. Op hun website zien we dat ze naast het plukken van aardbeien ook verschillende activiteiten aanbieden. Denk hierbij aan een huifkartocht, boerengolf, oud Hollandse spelletjes. De kinderen zullen zich dus niet vervelen. Aardbeien plukken hebben ze vaker gedaan en toen vonden ze het erg leuk!

0 FacebookTwitterPinterestEmail
Erop uit

Glamping op Molecaten Park Bosbad Hoeven

by Tom
by Tom 7 read

“De kinderen zijn lekker hyperactief want de vakantie staat op het punt van beginnen. Deze zomervakantie hebben we, net als vorig jaar, gekozen voor een camping in Nederland. We vertrekken pas om een uur of 2 omdat we pas om 4 uur de tent in kunnen. Zoals je kunt begrijpen wordt er om de 10 minuten gevraagd: “Papa hoe lang nog? Gaan we al? Ik verveel me…”

1 FacebookTwitterPinterestEmail

CONTACT & SAMENWERKINGEN

Leuk dat je contact zoekt! Ik sta open voor al je vragen en feedback. Je kunt me mailen of je kunt een bericht sturen via de contactpagina.

ย 

Vriendelijke groeten,

Tom

LAATSTE ARTIKELEN

LINKS

  • Partner Blogs
  • Samenwerkingen
  • Kortingscodes
  • Privacyverklaring
  • Contactpagina

NIEUWSBRIEF

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

ยฉ2022 – Alle rechten voorbehouden.