Home » Knutselen met SES Creative

Knutselen met SES Creative

by Tom
strijkkralen van ses creative

Een gezin met 3 meisjes, dan is knutselen iets dat dagelijks wordt gedaan. De knutselspullen zijn dan ook niet aan te slepen.

Inhoudsopgave

Wij knutselen graag met de producten van SES Creative. Geloof me, er is namelijk niets vervelender dan dat het knutselwerkje mislukt. Alle 3 de meiden willen graag creatief bezig zijn, maar wel allemaal op hun eigen niveau. De hobbysetjes van SES Creative kan je uitkiezen op minimale leeftijd. Hierdoor zorgen deze knutselpakketten ervoor dat het eigenlijk nooit mis kan gaan als ze stap voor stap de handleiding volgen. De kinderen krijgen dus altijd een prachtig eindresultaat, dat zorgt voor een glimlach op hun gezichtjes van trots en blijdschap. Zeg nou zelf, dat wil toch ieder kind!

Hobbysetje gieten en schilderen

Houd jij ook zo van paarden? Demi wel! Zij kiest daarom graag voor een knutselwerkje met het thema paarden. Met deze gieten en schilderen sets van SES Creative maakt ze eenvoudig allerlei leuke paarden beeldjes met gips. Nadat ik haar heb geholpen om de juiste hoeveelheden gipspoeder en water klaar te zetten kan zij zelf aan de slag. Eerst maakt ze het gipsmengsel, dan giet ze dit in de mal en laat het een half uurtje uitharden. Wanneer dit klaar is haalt ze de vormpjes voorzichtig uit de mal. Nu kan het versieren beginnen. Met de bijgeleverde verf en glitters schildert ze de paarden in haar favoriete kleuren. Erg leuk om te doen en het resultaat is prachtig!

gipspoeder afwegen
gipspoeder afwegen
gips gieten ses creative
vormpjes uit de mal halen
gipsvormpjes verven
vormpjes verven

"Ik ben zo blij met het resultaat! Nu kan ik oma wat moois geven voor haar verjaardag."

Demi

Hobbysetje strijkkralen

 

Lara en Indy houden enorm van knutselen met kralen. Daarom kozen zij voor deze strijkkralenset met bloemen en vlinders. Met deze strijkkralenset van SES Beedz maken de meisjes eenvoudig beeldschone strijkkralen figuren. Aangezien Lara nog niet zo lang stil kan zitten is deze set ideaal, hij bevat namelijk mini-legbordjes. Binnen een handomdraai hebben ze dus hun legbordje gevuld en is het voor mij tijd om de kraaltjes te strijken met het bijgeleverde papiertje.

strijkkralen van ses creative
SES Creative strijkkralen hobbyset
strijkkralen ses creative
kraaltjes op het legbord plaatsen

''Kijk eens naar al die mooie kleurtjes. Ik kan niet wachten totdat het gestreken is!"

Indy
strijken van de kralen
kraaltjes strijken
resultaat hobbypakket
resultaat na het strijken

Speelgoed van SES Creative

Knutselen met producten van SES Creative zorgt hier voor veel plezier! Naast knutselen heb je ook speelgoed van SES Creative. Speelgoed en knutselpakketten van SES Creative zijn leuk om te geven aan een vriendje of vriendinnetje tijdens een verjaardagspartijtje. Maar het is natuurlijk ook erg leuk voor de kinderen om te krijgen als ze zelf jarig zijn!

You may also like

Leave a Comment

CONTACT & SAMENWERKINGEN

Leuk dat je contact zoekt! Ik sta open voor al je vragen en feedback. Je kunt me mailen of je kunt een bericht sturen via de contactpagina.

 

Vriendelijke groeten,

Tom

LAATSTE ARTIKELEN

LINKS

  • Partner Blogs
  • Samenwerkingen
  • Kortingscodes
  • Privacyverklaring
  • Contactpagina

NIEUWSBRIEF

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

©2022 – Alle rechten voorbehouden.